Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.09.2016

Прокуратура Луганської області координує діяльність правоохоронних органів регіону

Вчора, 13 вересня 2016 року, під головуванням прокурора Луганської області Володимира Янка проведено координаційну нараду керівників правоохоронних органів регіону, на якій обговорено стан протидії злочинності протягом 8 місяців поточного року.
У нараді взяли участь голова Луганської обласної державної адміністрації Юрій Гарбуз, керівники правоохоронних відомств, голова  апеляційного суду Луганської області, військовий прокурор Луганського гарнізону.
В умовах проведення антитерористичної операції правоохоронними органами регіону докладено значних спільних зусиль щодо забезпечення законності і правопорядку.
Зокрема, покращився стан розкриття кримінальних правопорушень, зменшилась кількість умисних вбивств та інших особливо тяжких злочинів.
Головуючий на нараді прокурор області Володимир Янко наголосив, що найважливішим пріоритетом у діяльності правоохоронних органів залишається захист прав і свобод громадян від злочинних посягань, розкриття злочинів проти основ національної та громадської безпеки. Крім того, залишаються актуальними питання протидії корупційним правопорушенням та незаконному переміщенню через кордон та лінію розмежування з тимчасово окупованою територією товарно-матеріальних цінностей, зброї та вибухових речовин, захист  та збереження лісів, охорони та використання земель, використання бюджетних коштів на відновлення регіону.
З цією метою, за результатами наради прийнято рішення про здійснення комплексу скоординованих заходів, спрямованих на попередження, виявлення та розкриття злочинів.
 
Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1213