Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.12.2014

На Луганщині розпочато понад 650 кримінальних проваджень, пов’язаних із сепаратизмом та тероризмом

Прокуратурою Луганської області здійснюється процесуальне керівництво у понад 650 кримінальних провадженнях стосовно учасників незаконних збройних формувань, за фактами вчинення злочинів, пов’язаних з посяганням на територіальну цілісність і недоторканість держави, захопленням державних споруд, позбавленням волі мешканців області, незаконним зберіганням і використанням вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин та пристроїв, а також скоєння терористичних актів і фінансування тероризму.

У вказаних кримінальних провадженнях проведено значний обсяг слідчих (розшукових) дій, за результатами яких виявлено і вилучено велику кількість вогнепальної, у тому числі автоматичної зброї, бойових припасів. З громадського обігу вилучено і забезпечено належні умови зберігання більш ніж 17 тон вибухівки.

До суду з обвинувальними актами спрямовано 71 кримінальне провадження за фактами створення або участі у незаконних збройних формуваннях.

Робота, спрямована на забезпечення швидкого, повного і неупередженого слідства у провадженнях вказаної категорії, триває.



Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 3403