Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.03.2016

На Луганщині до 15 років позбавлення волі засуджено жителя Станично-Луганського району за скоєння терористичного акту, що призвів до загибелі військовослужбовця Збройних Сил України

Сьогодні вироком Сватівського районного суду Луганської області мешканця Станично-Луганського району визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 258 КК України (вчинення терористичного акту, що призвів до загибелі людини) та ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 258 КК України (незакінчений замах на повторне вчинення терористичного акту) та засуджено до 15 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного майна.

Нагадаємо, що у січні 2015 року місцевий мешканець приніс на блок-пост Збройних Сил України поліетиленовий пакет з замаскованим під банку меду невідомим вибуховим пристроєм, внаслідок вибуху якого загинув військовослужбовець Збройних Сил України.

Крім того, у лютому 2015 року вказана особа намагалася скоїти повторний терористичний акт за допомогою вибухівки. Проте, при підготовці до його вчинення, була затримана працівниками поліції.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 5628