Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.05.2016

Лисичанською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру матері, яка жорстоко побила власну дитину

Лисичанською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно місцевої мешканки за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я).

Досудовим розслідуванням установлено, що мешканка міста Лисичанська жорстоко побила власну малолітню дитину. Більше того, це вже не перший випадок такого поводження матері із дитиною.

Натепер жінці повідомлено про підозру. Дитина перебуває в Лисичанському реабілітаційному центрі для дітей, а службою у справах дітей вирішується питання про позбавлення горе-матері батьківських прав.

Довідково: санкція ч. 2 ст. 125 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до одного року, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області (за матеріалами Лисичанської місцевої прокуратури)

кількість переглядів: 1955