Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.07.2016

Дмитро Сторожук представив нового керівника прокуратури Луганської області

У вівторок, 19 липня, перший заступник Генерального прокурора України Дмитро Сторожук представив нового прокурора Луганської області – державного радника юстиції 3 класу Володимира Янка.

 У заході взяли участь голова Луганської обласної військово-цивільної  адміністрації Юрій Гарбуз, представники правоохоронних та інших державних органів регіону, суду, керівники місцевих прокуратур, представники ЗМІ.

У вступному слові Дмитро Сторожук наголосив, що одним з головних завдань прокуратури є відновлення довіри суспільства. Перед новим очільником прокуратури області стоїть завдання подолання проблемних питань регіону, серед яких боротьба з контрабандою та корупцією. Крім того, особливої уваги потребує перевірка використання бюджетних коштів, призначених для відновлення регіону.

 У свою чергу Володимир Янко подякував керівництву Генеральної прокуратури за проявлену довіру та запевнив, що, зважаючи на особливий стан в регіоні, повністю розуміє весь рівень відповідальності, покладений на нього і керівництвом, і суспільством у цілому. Також  прокурор області наголосив на прозорості та відкритості роботи відомства, підвищення якості та ефективності роботи,  тісній співпраці з правоохоронними органами та органами місцевого самоврядування. 
 

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2493