Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.09.2016

Прокуратурою Луганської області спільно з працівниками правоохоронних органів регіону проведено обшуки за фактами незаконної порубки лісу

Під час проведення досудового розслідування слідчими прокуратури Луганської області спільно з працівниками правоохоронних органів на території міст Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Кремінна Луганської області проведені обшуки за місцем мешкання та роботи окремих посадових осіб вказаних підприємств.

Під час обшуків вилучено грошові кошти, фінансово-господарську документацію, комп’ютерну техніку та інші речі і документи, що мають значення для досудового розслідування кримінального провадження.

На теперішній час досудове слідство у вказаному кримінальному провадженні триває.

 

Довідково: санкція ч. 3 ст. 191 КК України передбачає обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавленням волі на строк від 3 до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років; санкція ч. 5 ст. 191 КК України передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та конфіскацією майна; санкція ст. 246 КК України передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років, або позбавленням волі на той самий строк; санкція ч. 2 ст. 364 КК України передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1811