Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.09.2016

Від отруєння контрафактним алкоголем на Луганщині померло двоє осіб

Досудовим розслідуванням встановлено, що мешканці міста Рубіжне Луганської області шляхом використання мережі Інтернет придбали алкогольні напої неналежної якості, розфасовані в поліетиленові ємкості об’ємом 10 літрів кожна. Внаслідок вживання вказаної неякісної алкогольної продукції померло двоє місцевих мешканців. На теперішній час ще один постраждалий знаходиться у лікарні.

 

Досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі дії, спрямовані на дослідження всіх обставин кримінального правопорушення та зібрання доказів.

Хід досудового розслідування контролюється прокуратурою області.

 

 

 

 

Довідково:  санкція ч.3 ст.204 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від п'яти до десяти років з вилученням та знищенням вироблених товарів та з конфіскацією обладнання для виготовлення вказаної продукції.

 

При придбанні алкогольної продукції необхідно звернути увагу на такі ключові аспекти як марка акцизного податку, етикетка та тара, в яку розлито алкоголь. У разі виявлення неякісної алкогольної продукції необхідно звернутись до територіальних органів Державної фіскальної служби.

 

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2435