Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.10.2016

Прокурор області Володимир Янко взяв участь у підсумковій нараді силового блоку регіону за 9 місяців поточного року

Основною темою наради були питання, пов’язанні з виконанням поліцією обов’язків в умовах проведення на території області антитерористичної операції.

У своїй промові Володимир Янко наголосив на необхідності плідної співпраці усіх правоохоронних органів регіону при вирішення проблемних питань в оперативно-службовій діяльності. Прокурор області наголосив, що ним особисто та прокурорами на місцях вживаються всі можливі заходи для підвищення рівня взаємодії з усіма правоохоронними органами та досягнення реального результату. «Результат ми бачимо у довірі громадян до правоохоронців, своєчасному виявленні та припиненні усіх злочинних проявів, притягненні винних до встановленої законом відповідальності», −  наголосив прокурор області.

Також необхідним досягненням правоохоронців є своєчасне виявлення всіх злочинних проявів та притягнення винних у встановленому законом порядку до відповідальності. «Громадяни повинні відчувати себе захищеними – це принципова позиція прокуратури», − запевнив Володимир Михайлович.

 

 Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2162