Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.11.2016

Прокуратурою області спільно з Управлінням Служби безпеки України в Луганській області проведено обшуки у одному з Департаментів Луганської обласної військово-цивільної адміністрації

Досудовим розслідуванням установлено, що службові особи Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, які займають керівні посади, безпідставно щомісячно нараховували протягом 2016 року завищені премії підлеглим працівникам Департаменту та у подальшому, зловживаючи службовим становищем привласнювали їх всупереч інтересам служби з метою власного збагачення.

09.11.2016 слідчими прокуратури Луганської області спільно з оперативними працівниками Управління Служби безпеки України в Луганській області проведено обшуки у місті Сєвєродонецьку Луганської області за місцем проживання та роботи начальника Департаменту та керівників його структурних підрозділів.

Під час обшуків вилучено комп’ютерну техніку та грошові кошти у значних розмірах, а також документи, що мають значення для розслідування кримінального правопорушення.

У кримінальному провадженні здійснюються допити свідків, призначено проведення комплексу судово-криміналістичних експертиз з метою встановлення завданих збитків державі.

На цей час досудове слідство триває.

 

Довідково: санкція ч. 2 ст. 364 КК України передбачає покарання у позбавлення волі на строк від 3 до 6 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, із штрафом від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2168