Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.12.2016

Прокуратурою області взято на контроль хід розслідування резонансної дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 09.12.2016 на території Біловодського району Луганської області

Встановлено, що 09.12.2016 мікроавтобус марки «RENO MASTER» під керуванням місцевого мешканця, рухаючись в межах села Данилівка Біловодського району Луганської області, втратив курсову стійкість і зіткнувся з деревом на узбіччі, внаслідок чого тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості отримали 10 осіб, з яких 9 дорослих та 1 дитина. Один з пасажирів мікроавтобуса в подальшому від отриманих тілесних ушкоджень помер в лікарні.

Керівництво прокуратури області, керівник Старобільської місцевої прокуратури та співробітники поліції негайно прибули на місце події.

Всім постраждалим своєчасно надано необхідну медичну допомогу, більшість з яких госпіталізовано до медичних установ області.

На цей час встановлюються всі обставини вказаної ДТП, відпрацьовуються різноманітні версії, допитуються можливі очевидці події тощо.

За наслідками проведених у кримінальному провадженні судових експертиз винних осіб буде притягнуто до встановленої законом відповідальності.

Хід слідства перебуває на контролі керівництва прокуратури області.

 

Довідково: санкція ч. 2 ст. 286 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2355