Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.01.2017

За клопотанням прокуратури Луганської області взято під варту громадянина України, якого екстрадували правоохоронні органи Німеччини

Нагадаємо, у серпні 2016 року у місті Лисичанськ сталася подія, що набула значного суспільного резонансу. Поблизу кафе-бару двоє громадян, один із яких є сином одного з посадовців регіону, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, спричинили тілесні ушкодження малознайомому чоловіку, після чого помістили його до багажника автомобіля марки «Mercedes-Benz» та зникли з місця події.

З метою уникнення кримінальної відповідальності, один з правопорушників, який є сином одного з міських голів, ухилявся від правоохоронних органів. За наявною оперативною інформацією чоловік виїхав за межі України, у зв’язку з чим його оголошено у міжнародний розшук.

В результаті проведених слідчо-оперативних заходів спільно з правоохоронними органами Німеччини, вказаний громадянин затриманий і підданий екстрадиційному арешту та переданий правоохоронцям України.

За клопотанням прокуратури області підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

 

Довідково: санкція ч. 2 ст. 146 КК України передбачає покарання у виді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк; санкція ч. 2 ст. 296 КК України передбачає покарання у виді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 4 років.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2445