Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.02.2017

На Луганщині судитимуть «депутата» так званої «народної ради «ЛНР»

Нагадаємо, що навесні 2014 року громадянин України брав участь у виборах до так званої «народної ради «ЛНР» та прийняв присягу «депутата законодавчого органу». На теперішній час поплічник терористів продовжує здійснювати так звану «законотворчу діяльність», чим забезпечує функціонування терористичної організації «ЛНР».

Оскільки вказана особа переховується від органів слідства, прокуратури та суду з метою ухилення від кримінальної відповідальності на тимчасово окупованій території Луганської області, стосовно нього здійснено спеціальне досудове розслідування, за результатами якого обвинувальний акт направлено до суду.

 

Довідково: санкція ч. 1 ст. 109 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна або без такої; санкція ч. 2 ст. 110 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна або без такої; cанкція ч. 1 ст. 258-3 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1990