Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.03.2017

На Луганщині прокуратурою області спільно з Нацполіцією затримано очільницю залізничного вокзалу станції «Лисичанськ» при одержанні 1500 доларів США хабара (ФОТО)

Працівниками прокуратури Луганської області спільно із співробітниками Управління захисту економіки в Луганській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України викрито під час одержання неправомірної вигоди у розмірі 1500 доларів США очільницю залізничного вокзалу станції «Лисичанськ» за працевлаштування до структурного підрозділу залізничних перевезень регіональної філії «Донецька залізниця» Публічного акціонерного товариства «Укрзалізниця».

Наразі правопорушницю затримано в порядку ст. 208 КПК України за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

 

 

 

 

 

 

Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

 

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2497