Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.06.2017

Прокуратура Луганської області оскаржуватиме в апеляційній інстанції виправдувальний вирок суду «екс- міністру вугільної промисловості та енергетики «ЛНР» Баранову С.О.

Колегією суддів Кремінського районного суду Луганської області 31 травня 2017 ухвалено вирок, яким виправдано громадянина України, «екс-міністра вугільної промисловості на енергетики «ЛНР» у зв’язку з не доведеністю, на думку суду, в діяннях обвинуваченого складу інкримінованих кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 109 КК України (насильницьке захоплення державної влади), ч. 1 ст. 110 КК України (незаконна зміна меж території  та державного кордону України на порушення порядку встановленого Конституцією України), ч. 1 ст. 258-3 КК України (участь у діяльності терористичної організації).

Через невідповідність висновків суду, викладених у судовому рішенні фактичним обставинам кримінального провадження та невизнання судом доводів сторони обвинувачення, що «ЛНР» є терористичною організацією, процесуальним керівником готується апеляційна скарга.

Про час та результати розгляду Апеляційним судом Луганської області апеляційної скарги прокурора буде повідомлено додатково.

 

Прес- служба прокуратури Луганської області

 

кількість переглядів: 2891