Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.06.2017

На Луганщині розпочато спеціальне досудове розслідування стосовно «начальника відділу кадрового забезпечення Генеральної прокуратури ЛНР»

Встановлено, що на початку 2015 року, реалізуючи свій злочинний умисел, жінка ініціювала та надала добровільну згоду на призначення її на так звану посаду «начальника відділу кадрового забезпечення Генеральної прокуратури ЛНР».

Наразі остання здійснює свою діяльність на користь терористичної організації, а також виконує дії, направлені на порушення конституційних прав та свобод громадян України, які опинилися на тимчасово непідконтрольній українській владі території Луганської області. Крім того, так звана «очільниця кадрового підрозділу» здійснює роботу з добору кадрів-учасників структурних підрозділів «Генеральної прокуратури ЛНР», що входить до складу силового блоку терористичної організації «ЛНР».

Оскільки особа переховується від органів слідства та суду з метою ухилення від кримінальної відповідальності, останню оголошено у розшук та на підставі ухвали слідчого судді у кримінальному провадженні розпочато спеціальне досудове розслідування.

 

Довідково: санкція ч. 1 ст. 258-3 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2038