Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.06.2017

Інспектора Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Луганській області судитимуть за одержання неправомірної вигоди

Нагадаємо, у червні 2017 року прокуратурою Луганської області спільно зі Слідчим управлінням Головного Управління Національної поліції у Луганській області та співробітниками Управління захисту економіки в Луганській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України викрито «на гарячому» під час одержання неправомірної вигоди головного державного фінансового інспектора Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Луганській області.

Розслідуванням встановлено, що головний інспектор одержав від приватного підприємця неправомірну вигоду у розмірі 5 тисяч гривень за невключення до акту перевірки виявлених порушень у діяльності вказаного підприємця, допущених при наданні послуг з розроблення проектно-кошторисної документації.

 

Довідково: санкція ч. 1 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді штрафу від 1000 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк від 3 до 6 місяців, або позбавлення волі на строк від 2 до 4 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2228