Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.07.2017

На Луганщині судитимуть так званого «очільника Первомайського відділу міліції» за участь у діяльності терористичної організації

Встановлено, що у травні 2015 року громадянин України ініціював та надав добровільну згоду на призначення себе на посаду так званого «начальника Первомайського відділу міліції МВС «ЛНР».

Обіймаючи керівну посаду, останній здійснює свою діяльність на користь терористичної організації, а саме виконує дії, направлені на порушення конституційних прав та свобод громадян України, які опинилися на тимчасово непідконтрольній українській владі території Луганської області.

Оскільки так званий правоохоронець переховується від органів слідства та суду з метою ухилення від кримінальної відповідальності, останнього оголошено у розшук, та на підставі ухвали слідчого судді у кримінальному провадженні проведено спеціальне досудове розслідування, за результатами якого до суду направлено обвинувальний акт.

 

Довідково: санкція ч. 1 ст. 258-3 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2551