Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.09.2017

Прокуратурою Луганщини контролюється хід розслідування резонансної пожежі, яка сталася 21.08.2017 на території Станично-Луганського району Луганської області

Встановлено, що 21.08.2017 на території Малинівського лісництва Станично-Луганського району виникло займання сухої трави та очерету, внаслідок чого за попередніми даними знищено 250 га лісу та вогнем пошкоджено 27 будинків. Попередня сума завданих збитків складає 1,2 млн гривень.

З метою проведення швидкого, повного та об’єктивного досудового розслідування прокуратурою області створено міжвідомчу робочу групу з представників прокуратури області, Головного управління Національної поліції в Луганській області, Луганського обласного управління лісового та мисливського господарства та Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Луганській області.

На цей час проводяться необхідні слідчі дії, спрямовані на встановлення обставин виникнення пожежі.

Хід слідства перебуває на контролі керівництва прокуратури області.

 

Довідково: санкція ч. 1 ст. 245 КК України передбачає покарання у виді штрафу від трьохсот до п’ятисот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від 2 до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк; санкція ч. 2 ст. 270 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1913