Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.09.2017

Прокуратурою області спільно з Управлінням СБУ в Луганській області повідомлено про підозру черговому так званому «прокурору Генеральної прокуратури» терористичної організації «ЛНР»

Досудовим розслідуванням встановлено, що на початку 2015 року, реалізуючи свій злочинний умисел, мешканець міста Луганська ініціював та надав добровільну згоду на призначення його на посаду так званого «начальника слідчого відділення слідчого Управління по Артемівському району м. Луганська Генеральної прокуратури «ЛНР».

Обіймаючи вказану посаду в незаконно створеному органі виконавчої влади терористичної організації «ЛНР», останній здійснює свою діяльність на користь зазначеної терористичної організації, вчиняє дії, направлені на порушення конституційних прав громадян України, які проживають на тимчасово непідконтрольній українській владі території Луганської області.

Натепер слідчим за погодженням з прокурором так званому «начальнику слідчого відділення слідчого Управління по Артемівському району м. Луганська Генеральної прокуратури «ЛНР» заочно повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України (участь в терористичній організації).

 

Довідково: санкція ч. 1 ст. 258-3 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2641