Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.09.2017

Прокурором Луганської області повідомлено про зміну раніше повідомленої підозри депутату Луганської обласної ради, а нині одному з посадовців так званої «Адміністрації Голови «Луганської народної республіки»

Встановлено, що у 2014 році громадянин України надав згоду та ініціював своє призначення на посаду так званого «помічника з внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю Голови «Луганської народної республіки».

Наразі так званий посадовець забезпечує інформаційну політику та здійснює пропаганду діяльності терористичної організації «ЛНР» на окупованій території Луганської області, порушуючи інтереси громадян України, які мешкають на вказаній території.

Оскільки вказаний громадянин переховується від органів слідства та суду з метою ухилення від кримінальної відповідальності на тимчасово окупованій території Луганської області, останнього оголошено у розшук та на підставі ухвали суду розпочато спеціальне досудове розслідування.

 

Довідково: санкція ч. 1 ст. 109 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна або без такої; санкція ч. 2 ст. 110 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна або без такої; cанкція ч. 1 ст. 258-3 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 3536