Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.10.2017

Прокуратура Луганщини домоглася справедливого покарання для бойовика терористичної організації «ЛНР» у виді 8 років позбавлення волі

Під час досудового розслідування встановлено, що з липня 2014 року вказаний громадянин брав участь у діяльності батальйону «Призрак» терористичної організації «ЛНР», озброєної терористичної групи «СМАК», «1 Козачої бригади» так званої «Народної міліції ЛНР» та озброєного підрозділу «ЯРГА».

Перебуваючи у складі силових підрозділів терористичної організації, останній надавав допомогу у спорудженні блокпостів з метою перешкоджання пересуванню особового складу та техніки сил АТО, а саме здійснював інженерне облаштування позицій, ніс службу у караулі та охороняв вогнепальну зброю та боєприпаси терористів.

Нагадаємо, на початку травня 2017 року поплічника терористів, озброєного ручним кулеметом Калашнікова та одягненого у військову форму, затримано військовими Збройних Сил України та співробітниками Управління Служби безпеки України у Луганській області на лінії зіткнення в Новоайдарському районі Луганської області.

За принципової позиції процесуального керівника Новоайдарським міським судом поплічника терористів визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 1 ст. 258-3 КК України, та призначено останньому покарання у виді 8 років позбавлення волі.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2179