Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.10.2017

Прокуратура Луганської області направила до суду обвинувальний акт стосовно «голови адміністрації м. Брянка» терористичної організації «ЛНР»

Розслідуванням встановлено, що у грудні 2014 року громадянин України, діючи за попередньою змовою з іншими особами, ініціював та надав згоду на призначення себе на посаду так званого «голови адміністрації м. Брянка «ЛНР».

На теперішній час поплічник терористів продовжує здійснювати обов’язки посадової особи незаконно утвореного так званого «органу влади» терористичної організації «ЛНР».

Оскільки вказана особа переховується від органів слідства та суду з метою ухилення від кримінальної відповідальності на тимчасово окупованій території Луганської області, стосовно останнього проведено процедуру спеціального досудового розслідування, за результатами якого обвинувальний акт направлено до суду.

 

Довідково: санкція ч. 1 ст. 109 КК України та ч. 2 ст. 110 КК України передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна або без такої, санкція ч. 1 ст. 258-3 КК України – позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

 

кількість переглядів: 2998