Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.11.2017

Начальника Головного управління Держгеокадастру у Луганській області притягнуто до адміністративної відповідальності за неповідомлення про наявність конфлікту інтересів

Завдяки принциповій позиції прокурора постановою Сєвєродонецького міського суду за неповідомлення про реальний конфлікт інтересів та вчинення дій в його умовах начальника Головного управління Держгеокадастру у Луганській області визнано винним у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією (ч. ч. 1, 2 ст. 172-7 КУпАП).

Займаючи послідовну позицію під час перегляду судового рішення, прокурором, з яким погодився суд апеляційної інстанції, доведено, що колишній посадовець порушив вимоги ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції», та призначене йому стягнення у вигляді штрафу у розмірі 3400 гривень відповідає характеру вчиненого правопорушення та особі порушника.

Максимально використовуючи надані законом повноваження, з метою усунення причин і умов, що сприяли невиконанню вимог закону, прокуратурою Луганської області внесено подання голові Держгеокадастру України, який повідомив про звільнення начальника Головного управління Держгеокадастру у Луганській області із займаної посади.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2616