Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.11.2017

Слідчими прокуратури Луганщини та співробітниками управління захисту економіки Національної поліції України викрито посадовця Управління Пенсійного фонду України у м. Лисичанську під час одержання неправомірної вигоди в сумі 100 тис грн

На цей час у посадовця, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, виявлено та вилучено грошові кошти, що були предметом неправомірної вигоди.

Проводяться  одночасні обшуки за місцем роботи та мешкання підозрюваного, а також керівництва пенсійного фонду.

Досудове розслідування триває. Перевіряється причетність підозрюваного та інших працівників пенсійного фонду до вчинення аналогічних корупційних злочинів.

Посадовця наразі затримано в порядку ст. 208 КПК України. Найближчим часом клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади будуть направлені до суду.

 

Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

  

 

Прес-служба прокуратури Луганської області                                                             

 
кількість переглядів: 362