Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.02.2022

Залізнична колія за 500 тисяч доларів – підозрюється мешканець Дніпропетровщини

За процесуального керівництва Марківського відділу Старобільської окружної прокуратури Луганської області повідомлено про підозру жителю Дніпропетровської області у пропозиції надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище.

За даними слідства, 74-річний чоловік звернувся до начальника одного з відділів ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях з пропозицією надати хабар у розмірі 500 тисяч доларів США за безперешкодне здійснення демонтажу частини залізничної колії, розташованої на території нинішньої Міловської ОТГ.

Грошові кошти підозрюваний обіцяв передати посадовцю після зрізання та продажу колії.

В свою чергу працівник СБУ від хабаря відмовився та повідомив про цей факт правоохоронні органи.

Наразі Марківський районний суд Луганської області обрав до підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту .

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими відділення поліції № 1 Старобільського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області за оперативного супроводу представництва внутрішньої безпеки в Донецькій та Луганській областях 2 управління ГУ ВБ СБУ.

За вчинене чоловікові загрожує тюремний строк до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

(За матеріалами Марківського відділу Старобільської

окружної прокуратури Луганської області)

кількість переглядів: 1259