Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.06.2015

Юрія Квятківського призначено прокурором Луганської області

Прокурором Луганської області призначено Юрія Вікторовича Квятківського. Відповідний наказ підписав Генеральний прокурор України Віктор Шокін.

В середу, 17.06.2015, заступник Генерального прокурора України - Головний військовий прокурор Анатолій Матіос офіційно представив колективу прокуратури Луганської області нового керівника.

У своєму виступі Анатолій Матіос зазначив, що перед органами прокуратури сьогодні стоїть багато завдань по зміцненню та збереженню законності і правопорядку в регіоні в умовах проведення АТО, а пріоритетним напрямком в роботі залишається забезпечення максимальної прозорості та відкритості перед суспільством, боротьба з корупцією та підвищення авторитету органів прокуратури.
У свою чергу, прокурор Луганської області подякував за довіру та пообіцяв належно виконувати разом з колективом усі поставлені завдання.

Довідково: до цього Юрій Квятківський працював на посаді заступника прокурора Київської області. Раніше обіймав керівні посади в органах внутрішніх справ Київської області. З 2 квітня 2015 року наказом Генерального прокурора України призначений на посаду заступника прокурора Луганської області.


Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 3401