Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.12.2016

Директору одного з вугільних підприємств області повідомлено про підозру щодо незаконного заволодіння чужим майном на суму понад 11 млн грн

Так, 05.12.2016 повідомлено про підозру директору та керівнику одного з підрозділів ВП «Шахта «Привільнянська» ПАТ «Лисичанськвугілля», які виконуючи свої заздалегідь обумовлені злочинні ролі, шляхом заниження обсягів видобутого вугілля, створення надлишків не облікованої продукції з подальшим вивезенням з території шахти, заволоділи вугільною продукцією підприємства, спричинивши державі в особі підприємства матеріальну шкоду (збитки) у сумі понад 11,2 млн грн.

На теперішній час вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу, проводяться інші невідкладні слідчі дії щодо встановлення обставин вчинення вказаного кримінального правопорушення.

 

Довідково: санкція ч. 5 ст. 191 України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1955