Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.01.2017

На Луганщині викрито службову особу міської ради, яка вчинила корупційне правопорушення, спричинивши місцевому бюджету збитки на суму понад 2 млн грн

Встановлено, що вказана особа, виконуючи обов’язки начальника Управління з виконання політики Лисичанської міської ради в галузі ЖКГ, зловживаючи своїми службовими повноваженнями, уклала договір придбання комбінованого дорожнього автомобілю (снігоприбиральної машини) за ціною 2 млн 276 тис грн, який не відповідав технічним вимогам, тобто міською радою придбано автомобіль КрАЗ з десятирічним строком експлуатації за ціною нового.

27.01.2017 зазначеній службовій особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України, та за клопотанням прокуратури обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснюється Лисичанською місцевою прокуратурою.

Хід досудового розслідування перебуває на контролі прокуратури Луганської області.

 

Довідково: санкцією ч. 2 ст. 364 України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2765