Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.02.2015

У прокуратурі Луганщини проведено навчально-практичний семінар

У прокуратурі Луганської області під головуванням заступника прокурора області проведено навчально-практичний семінар, на якому обговорено питання особливостей захисту прав і свобод громадян та інтересів держави в умовах законодавчих змін та проведення антитерористичної операції.
Участь у навчанні взяли прокурори районного рівня та працівники підпорядкованих прокуратур.
Увагу присутніх зосереджено на організації роботи прокурорів щодо відшкодування завданої шкоди та усунення інших негативних наслідків, заподіяних кримінальними правопорушеннями, захисту економічних інтересів держави, та у сфері земельних відносин.
З урахуванням зміни територіальної підсудності судів, відпрацьовано порядок взаємодії працівників з прокурорами, які забезпечують участь у розгляді господарських та адміністративних справ на території Харківської і Донецької областей.
Працівників зорієнтовано на необхідність використання електронних наглядових проваджень для відновлення матеріалів втрачених судових справ за позовами прокурорів.
Також, розглянуто особливості виконання судових рішень, постановлених за позовами прокурорів в умовах проведення АТО. Наголошено на новелах в організації представництва інтересів дітей.


Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 6222