Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.08.2019

УВАГА! ВСТАНОВЛЮЄТЬСЯ СВІДОК СМЕРТЕЛЬНОЇ ДТП В ЛИСИЧАНСЬКУ

За процесуального керівництва прокуратури Луганської області слідчим управлінням ГУНП в Луганській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди, яка мала місце  02 серпня 2019 року близько 16:10 в м. Лисичанську на перехресті вулиць Карла Маркса та Григорія Сковороди. Водій автомобіля скоїв наїзд на жінку-пішохода, мешканку м. Лисичанська, внаслідок чого потерпіла загинула на місці ДТП.
У рамках розслідування встановлюється свідок – водій автомобіля синього/сірого кольору марки ВАЗ-2106, який перебував в зоні ДТП та міг бути очевидцем обставин, що мають значення для кримінального провадження.
У зв’язку з цим, прокуратура звертається до свідка події, а також громадян, яким відомо про його місцезнаходження, надати інформацію до слідчого управління ГУНП в Луганській області (відділ розслідування злочинів у сфері транспорту) за адресою: вул. Пивоварова 2-Б, слідчий Розторгуєв  Сергій Васильович або за телефоном 102.
Крім того, інформацію можна надати прокурору у кримінальному провадженні Ткачуку Андрію Вячеславовичу за адресою: вул. Богдана Ліщини, 27  або за телефонами: (06452) 40-455, 050-478-04-69.


Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1358