Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.11.2021

Наказ про внесення змін до Регламенту Луганської обласної прокуратури від 26.11.2021 № 85

 
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ПРОКУРАТУРА 
 
Н А К А З
 
№ 85
 
26 листопада 2021 року                                                               м. Сєвєродонецьк
 
 
Про внесення змін до Регламенту
Луганської обласної прокуратури
 
Відповідно до п. п. 9, 9.1 наказу Генерального прокурора від 07.08.2020 № 365 «Про загальні засади організації роботи в органах прокуратури України», з метою підвищення рівня організації роботи щодо координації                              діяльності правоохоронних органів у сфері протидії злочинності, керуючись               ст. ст. 11, 17  Закону України «Про прокуратуру»,
 
Н А К А З У Ю :
 
  1. Внести зміни до Регламенту Луганської обласної прокуратури, затвердженого наказом керівника обласної прокуратури від 09.10.2020 № 119 (далі – Регламент).
1.1. У тексті Регламенту слова «місцеві (окружні) прокуратури» в усіх відмінках замінити словами «окружні прокуратури» у відповідному відмінку.
         1.2. Розділ 7 Регламенту доповнити наступними пунктами такого змісту:
         «7.14. Засідання міжвідомчих робочих груп, створених з метою запобігання, виявлення, припинення кримінальних правопорушень певної категорії, вирішення інших проблемних питань, пов’язаних з діяльністю у сфері протидії злочинності (далі – міжвідомчі робочі групи), проводяться, як правило, щоквартально, проте не рідше ніж раз на пів року.  
         Про результати діяльності міжвідомчих робочих груп їх керівники доповідають керівнику обласної прокуратури щоквартально до 15 числа місяця, наступного за звітним кварталом.
         7.15. Розробка спільних планів із запобігання, виявлення та припинення кримінальних правопорушень, усунення причин та умов, які сприяли їх вчиненню (далі – спільні плани), здійснюється самостійними структурними підрозділами з урахуванням пропозицій або за згодою правоохоронних та інших державних органів, у тому числі за результатами роботи міжвідомчих робочих груп.
         Якщо спільний план підписується керівником обласної прокуратури та керівниками інших правоохоронних органів, він підлягає попередньому візуванню першим заступником та заступником керівника обласної прокуратури згідно з розподілом обов’язків, а також начальником підрозділу організаційного забезпечення.
         У разі підписання спільного плану першим заступником або заступником керівника обласної прокуратури в межах компетенції або за результатами роботи очолюваних ними міжвідомчих робочих груп, такий план попередньо візується керівниками залучених самостійних підрозділів обласної прокуратури.
         7.16. Копії протоколів засідань міжвідомчих робочих груп, спільних планів передаються до підрозділу організаційного забезпечення упродовж                   5 робочих днів після їх підписання.
         7.17. Зняття з контролю виконання спільного плану, підписаного керівником обласної прокуратури, здійснюється на підставі доповідної записки першого заступника або заступника керівника обласної прокуратури згідно з розподілом обов’язків, завізованої начальником підрозділу організаційного забезпечення.
         Виконання спільних планів, підписаних першим заступником або заступником керівника обласної прокуратури, контролюється ними».   
         Першому заступнику та заступникам керівника обласної прокуратури, керівникам самостійних структурних підрозділів забезпечити організацію роботи щодо координації діяльності правоохоронних органів у сфері протидії злочинності відповідно до ст. 25 Закону України «Про прокуратуру», визначеного Генеральним прокурором порядку та Регламенту Луганської обласної прокуратури.
Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.
 
 
 
Керівник обласної прокуратури                                             Микола ПРИБІГА
 
 

кількість переглядів: 46