Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

06.05.2020

Оголошено добір на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» у Лисичанській місцевій прокуратурі шляхом укладання контракту

Наказом керівника Лисичанської місцевої прокуратури Луганської області № 14к від 05.05.2020 оголошено добір на зайняття тимчасово вакантної посади державної служби категорії «В» Лисичанської  місцевої прокуратури: за посиланням.

-          спеціаліста Лисичанської місцевої прокуратури Луганської області.

      Умови проведення конкурсу на обрану посаду:

-          спеціаліста Лисичанської місцевої прокуратури Луганської області (на час відпустки для догляду за дитиною основного працівниказа посиланням.

 Особа, яка бажає взяти участь у доборі з призначення на вакантну посаду, подає таку інформацію через Єдиний портал вакансій державної служби:

1. Заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 1 Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2), (далі - Порядок);

2. Резюме за формою згідно з додатком 2  до Порядку, в якому обов’язково зазначається така інформація:

-        прізвище, ім’я, по батькові кандидата;

-        реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

-        підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

-        підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;

-        відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах;

3. Заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у доборі з призначення на вакантну посаду, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим в оголошенні вимогам, зокрема стосовно досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

На електронні документи, що подаються для участі у добрі, накладається кваліфікований електронний підпис особи, яка бажає взяти участь у доборі.

Останній день подання інформації – 12 травня 2020 року (режим роботи – з 09.00 до 18.15)

кількість переглядів: 892