Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.04.2017

Слідчі прокуратури області провели обшуки у Публічному акціонерному товаристві «Лисичанськвугілля»

У ході досудового розслідування встановлено, що у період з 2016 по 2017 рік службові особи Публічного акціонерного товариства, вступивши у злочинну змову із службовими особами суб’єктів господарювання регіону, заволоділи бюджетними коштами шляхом зловживання службовим становищем, придбавши гірнично-шахтне обладнання, яке не відповідало по якісним параметрам умовам договорів.

Слідчими прокуратури Луганської області спільно з Управлінням Служби безпеки України в Луганській області та Управлінням захисту економіки у Луганській області Департаменту захисту економіки Національної поліції під час проведених обшуків вилучено фінансово-господарську документацію, що підтверджує протиправну діяльність службових осіб.

Наразі проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії, призначено комплекс судово-криміналістичних експертиз. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, його хід перебуває на контролі керівництва прокуратури.

 

Довідково: санкція ч. 3 ст. 191 КК України передбачає покарання у виді обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавлення волі на строк від 3 до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2520