Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.06.2017

На Луганщині чоловіку повідомлено про підозру за фактом посягання на життя працівників Служби безпеки України у Луганській області

Встановлено, що з метою перешкоджання законним діям співробітників Служби безпеки України з виявлення та документування доказів протиправної діяльності чоловіка, який підозрюється у спробі контрабанди наркотичних засобів (ч. 2 ст. 305 КК України), у останнього виник умисел, направлений на позбавлення життя співробітників Служби безпеки України. Під час огляду правоохоронцями транспортного засобу, на якому підозрюваний перевозив наркотичні засоби, останній умисно запалив сірник і кинув його у паливний бак, внаслідок чого сталося загоряння автомобіля, що спричинило загрозу життю правоохоронців, проте, пожежу вдалося своєчасно погасити.

Прокуратурою Луганської області наразі повідомлено про підозру правопорушнику за фактом посягання на життя працівників Служби безпеки України у Луганській області та вирішується питання про застосування до останнього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Довідково: санкція ч. 2 ст. 305 КК України передбачає покарання у виді позбавлення на волі на строк від 8 до 10 років з конфіскацією майна; санкція ст. 348 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 9 до 15 років або довічне позбавлення волі.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2634