Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.10.2017

На Луганщині судитимуть так званого «начальника слідчого відділення Генеральної прокуратури ЛНР» за участь у діяльності терористичної організації

Встановлено, що на початку 2015 року, реалізуючи свій злочинний умисел, громадянин України, який є мешканцем Луганська, ініціював та надав добровільну згоду на призначення себе на посаду так званого «начальника слідчого відділення слідчого Управління по Артемівському району м. Луганська Генеральної прокуратури ЛНР».

Вказана особа здійснює свою діяльність на користь терористичної організації, а також виконує дії, направлені на порушення конституційних прав та свобод громадян України, які знаходяться на тимчасово непідконтрольній українській владі території Луганської області.

Оскільки вказана особа переховується від органів слідства та суду з метою ухилення від кримінальної відповідальності, стосовно останнього проведено спеціальне досудове розслідування, за результатами якого обвинувальний акт направлено до суду.

 

Довідково: санкція ч. 1 ст. 258-3 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

 

 


 

 

 


 

 

 

 

кількість переглядів: 2825