Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.02.2018

На Луганщині судитимуть службову особу обласної дитячої лікарні, внаслідок незаконних дій якої держбюджету заподіяно збитки на суму 170 тис гривень

Досудовим розслідуванням встановлено, що начальник відділу матеріально-технічного забезпечення державної установи у сфері охорони здоров’я уклав 2 прямі договори на постачання технічного обладнання без проведення відповідної процедури тендерних торгів та по цінам, що перевищують ринкові. Таким чином, внаслідок незаконних дій службовця, державному бюджету заподіяно матеріальні збитки на суму 170 тис гривень.

Під час досудового розслідування Лисичанською місцевою прокуратурою в інтересах держави в особі Луганської обласної дитячої лікарні заявлено цивільний позов на вказану суму.

Наразі обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до суду.

 

Довідково: санкція ч. 1 ст. 364 КК України передбачає покарання у виді арешту на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області (за матеріалами Лисичанської місцевої прокуратури)

кількість переглядів: 2295