Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.04.2018

За заподіяння умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть чоловіка, двох зловмисників з Сєвєродонецька засуджено до 13 років позбавлення волі

Під час досудового розслідування та судового розгляду встановлено, що у листопаді 2016 року двоє молодиків, знаходячись на одній з вулиць м. Сєвєродонецька, маючи намір на напад з метою заволодіння чужим майном, почали переслідувати незнайомого їм перехожого. Наздогнавши потерпілого, зловмисники заподіяли 27-річному чоловікові численні тілесні ушкодження та заволоділи мобільним телефоном, грошовими коштами та одягом потерпілого. В результаті отриманої закритої черепно-мозкової травми та переламу кісток черепа за 2 дні потерпілий помер.

Незважаючи на невизнання зловмисниками провини, Сєвєродонецьким міським судом на підставі зібраних беззаперечних доказів та принципової позиції процесуального керівника злочинців визнано винними у вчиненні вказаних кримінальних правопорушень та призначено покарання у виді 13 та 13 з половиною років позбавлення волі.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області (за матеріалами Сєвєродонецької місцевої прокуратури)

кількість переглядів: 2438