Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.04.2018

Прокуратурою області організовано проведення круглого столу в державній установі «Старобільський слідчий ізолятор» за темою «Типові ознаки, притаманні холодній зброї

 З огляду на різке збільшення потрапляння та виявлення в охоронюваній зоні установи заборонених колюче-ріжучих предметів керівництвом прокуратури області ініційовано проведення круглого столу в слідчому ізоляторі за темою «Типові ознаки, притаманні холодній зброї».

Вказаний захід проведено за ініціативою працівників прокуратури області та за участю Луганського науково-дослідницького експертно-криміналістичного центру МВС України і особового складу Старобільського СІЗО.

Експертами Луганського НДЕКЦ МВС України зосереджено увагу присутніх на основних властивостях холодної та ударно-дробової зброї, їх відмінність від господарського-побутового приладдя тощо.

 

За результатами круглого столу узгоджено алгоритм дій для працівників установи при виявленні колюче-ріжучих предметів, документування вказаних фактів та реагування відповідно до вимог чинного законодавства.

Стан додержання вимог кримінально-виконавчого та іншого законодавства в діяльності Старобільського слідчого ізолятора перебуває на постійному контролі прокуратури області.

 

 

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

 

кількість переглядів: 2103