Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.04.2018

На Луганщині обвинувальний акт щодо «заступника міністра промисловості та торгівлі» терористичної організації «ЛНР» направлено до суду

Досудовим розслідуванням встановлено, що у 2016 році громадянин України надав згоду на призначення себе на посаду так званого «заступника міністра» та дотепер організовує функціонування та діяльність вказаного відомства у різних галузях промисловості. Своїми діями «заступник міністра» завдає шкоду державним інтересам України та порушує права громадян України, які мешкають на тимчасово непідконтрольній українській владі території Луганської області.

Оскільки посадовець переховується від органів слідства та суду з метою ухилення від кримінальної відповідальності на непідконтрольній українській владі території Луганської області, стосовно останнього здійснено процедуру спеціального досудового розслідування, за результатами якої обвинувальний акт направлено до суду.

 

Довідково: cанкція ч. 1 ст. 258-3 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2203