Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.04.2018

На Луганщині заочно судитимуть трьох співробітників так званого «Міністерства внутрішніх справ «ЛНР»

Під час досудового розслідування встановлено, що троє громадян України з 2015 року обіймають посади у так званому «Міністерстві внутрішніх справ «ЛНР». На теперішній час «правоохоронці» обіймають посади так званих «начальників районних відділів поліції» в Антрацитівському, Артемівському та Слов’яносербському районах Луганської області.

Наразі встановлено, що вказані особи незаконно здійснюють оперативно-розшукову діяльність, дізнання, досудове слідство та кримінальне переслідування громадян України, які перебувають на тимчасово непідконтрольній українській владі території області.

Оскільки так звані «правоохоронці» переховуються від органів слідства та суду з метою ухилення від кримінальної відповідальності на тимчасово непідконтрольній території Луганської області, стосовно останніх здійснено процедуру спеціального досудового розслідування, за результатами якої обвинувальні акти направлено до суду.

 

Довідково: санкція ч. 1 ст. 258-3 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2256