Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.05.2018

На Луганщині викрито злочинне угруповання, учасники якого намагалась незаконно транспортувати до Російської Федерації 2,8 кг наркотичного засобу

Розслідуванням встановлено, що троє мешканців Луганщини, зорганізувавшись в злочинне угруповання, маючи намір незаконно перевезти через кордон України до м. Москва (Російської Федерації) наркотичний засіб (канабіс), заздалегідь розфасували його у 8 полімерних пляшок, помістивши останні до бензобаку автомобіля, який належить одному з учасників незаконної «схеми».

Під час спроби перетину кордону України через митний пост «Мілове» Луганської митниці ДФС України співробітниками Луганської митниці ДФС, військовослужбовцями Луганського прикордонного загону та слідчими слідчого відділу 3 управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях в автомобілі виявлено та вилучено 2,8 кг наркотичного засобу.

Наразі трьом зловмисникам повідомлено про підозру у замаху на контрабанду особливо небезпечного наркотичного засобу в особливо великих розмірах та до двох застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням застави у розмірі 350 тис та 176 тис гривень відповідно.

 

Довідково: санкція ч. 3 ст. 305 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 12 років з конфіскацією майна.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1930