Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.07.2018

Відбулась зустріч прокурора Луганської області Володимира Янка з представником Уповноваженого з прав людини в Луганській і Донецькій областях Павлом Лисянським

Під час зустрічі обговорено окремі аспекти дотримання прав і свобод людини на підконтрольній та непідконтрольній території Луганської області. Крім того, керівником регіональної прокуратури звернуто увагу на дотриманні усіх прав учасників кримінального провадження, що гарантовані міжнародними нормативно-правовими актами та законодавством України.

В рамках зустрічі прокурор області та представник Омбудсмена обмінялись думками з приводу недопустимості примушування до промислової праці ув’язнених громадян України, які на теперішній час знаходяться у колоніях та інших місцях несвободи на тимчасово непідконтрольній території Луганщини.

Прокурор області Володимир Янко зауважив, що органами прокуратури області у тісній взаємодії з усіма правоохоронними відомствами і надалі вживатимуться усі передбачені законом заходи, спрямовані на захист прав людини та національної безпеки держави.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

 

 
кількість переглядів: 2014