Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.07.2018

На Луганщині повідомлено про підозру та взято під варту двох співробітників поліції Харківської області, які вимагали неправомірну вигоду від приватного підприємця

Встановлено, що 12.06.2018 працівниками правоохоронних органів Харківської області під час проведення обшуку у приміщенні одного з приватних підприємств у м. Сєвєродонецьку виявлено грошові кошти, що належать приватному підприємцю. З метою одержання неправомірної вигоди правоохоронці вимагали передати їм частину грошей, та отримавши відмову, відкрито заволоділи частиною готівки - 459 тис грн, після чого втекли з місця проведення обшуку.

На даний час двом працівникам поліції повідомлено про підозру. Наразі судом до підозрюваних застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави. Досудове розслідування триває.

 

Довідково: за вчинення злочинів, передбачених ч. 4 ст. 186, ч. 3 ст. 365, ч. 3 ст. 368 КК України правопорушникам може загрожувати до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

 

кількість переглядів: 2839