Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.09.2018

За клопотанням прокуратури Луганщини 2000 тонн незаконно видобутого вугілля вартістю 5 млн грн передано Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів

Встановлено, що на території Попаснянського району та Лисичанської міської ради Луганської області здійснювався незаконний видобуток вугілля кар’єрним способом. 

 

Під час досудового розслідування на території Попаснянського району вилучено близько 2 тис тонн вугілля марок Д та ДГ вартістю понад 5 млн грн. За клопотанням прокуратури ухвалою слідчого судді на вказане майно накладено арешт.

 

З метою звернення майна в дохід держави, прокуратура звернулась до суду з клопотанням про передачу Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів паливно-енергетичну сировину вартістю понад 5 млн грн, для подальшої реалізації або передачі в управління за договором у порядку та на умовах, визначених статтями 1, 9, 19-24 Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів», яке наразі судом задоволено в повному обсязі.

 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Хід розслідування вказаного кримінального правопорушення перебуває на контролі керівництва прокуратури Луганської області.


Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 3282