Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.09.2018

Прокуратурою Луганщини підтримано публічне обвинувачення стосовно бойовика терористичної організації «ЛНР», якого заочно засуджено до 9 років позбавлення волі

Навесні 2014 року мешканець Луганщини вступив до лав озброєного підрозділу терористичної організації «ЛНР» - так званого «батальйону спеціального призначення «Лєший». Останній здійснював чергування на блокпосту, розташованому на автомобільній трасі «Луганськ – Алчевськ», здійснював охорону складів забезпечення терористичної організації «ЛНР», розташованих у м. Луганську. Крім того, зберігав при собі боєприпаси до пістолета конструкції Макарова (ПМ).

 

Наразі, бойовик продовжує переховуватись від органів слідства та суду з метою ухилення від кримінальної відповідальності на тимчасово непідконтрольній українській владі території Луганської області. 

 

На підставі зібраних в ході досудового розслідування беззаперечних доказів вини особи за результатами спеціального судового провадження Лисичанським міським судом останнього визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 258-3, ч. 1 ст. 263 КК України, та призначено покарання у виді 9 років позбавлення волі.




Прес-служба прокуратури Луганської області

 

кількість переглядів: 2180