Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.11.2018

За фактом смертельної ДТП на Сватівщині, у якій 2 особи загинуло та 14 травмованих, розпочато кримінальне провадження (ФОТО)

Досудовим розслідуванням встановлено, що 51-річний мешканець м. Лисичанська Луганської області, керуючи автомобілем «FAW – CA3252» (спеціалізований вантажний самоскид, який перевозив вантаж у вигляді піску масою приблизно 20 тон), рухався по вул. Стовбова м. Сватове зі сторони м. Харкова та на мосту через річку Красна, де проводяться ремонтні роботи і рух авторанспорту здійснюється в реверсивному режимі, не впорався  з керуванням та допустив зіткнення з чотирма іншими автомобілями, які рухалися в попутному та зустрічному напрямках.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди 2 особи загинуло на місці, 14 осіб отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані до медичних закладів області.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за  ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).

Водія автомобіля затримано у порядку ст. 208 КПК України. На теперішній час вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

 Прес-служба прокуратури Луганської області

 

 ФОТО:  відділ комунікації Нацполіції 
Луганської області

 

 

 

кількість переглядів: 2186