Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.12.2018

Обрано запобіжний захід підозрюваним у скоєнні розбійного нападу та замаху на умисне вбивство в Сватівському районі

Іншому затриманому у справі працівнику поліції, 25-річному сватівчанину, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний із проникненням у житло), обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Нагадаємо, ввечері 18 листопада 2018 року у дворі будинку в с. Ковалівка Сватівського району Луганської області невідома особа вистрілила з мисливської рушниці в 40-річного чоловіка – господаря будинку. Останній отримав тілесні ушкодження у вигляді вогнепального поранення лівої руки та був госпіталізований до лікарні.

Слідством установлено, що вищевказані особи за попередньою змовою скоїли розбійний напад, під час якого один із нападників намагався вбити потерпілого, здійснивши постріл з обрізу мисливської рушниці, але схибив та лише поранив чоловіка.

Процесуальне керівництво здійснюється групою прокурорів та перебуває на контролі у керівництва прокуратури Луганської області.

Довідково: санкція ч. 2 ст. 115 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років або довічне позбавлення волі. Санкція ч. 3 ст. 187 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

 

кількість переглядів: 2205