Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.12.2018

Прокуратурою Луганської області взято на контроль хід досудового розслідування ДТП у Новоайдарському районі

Транспортний засіб рухався зі Станиці Луганської у напрямку м. Рубіжне з вісьмома пасажирами. У результаті дорожньо-транспортної пригоди четверо людей отримали травми різного ступеню тяжкості. Потерпілих було госпіталізовано до Новоайдарського районного територіального медичного об’єднання.

За даним фактом слідчим відділом Новоайдарського відділу поліції ГУНП в Луганській області внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження).

Наразі у кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі дії. Хід слідства перебуває на контролі прокуратури Луганської області.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 286 КК України передбачає штраф до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

 

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2144