Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.04.2019

Мешканку Білокуракинського району засуджено до 5 років позбавлення волі з випробуванням за участь у проведенні так званого «референдуму» на підтримку «ЛНР»

Публічним обвинуваченням, яке підтримувала прокуратура  Луганської області, надано достатньо доказів того, що у травні 2014 року вказана особа надала добровільну згоду на участь в організації та проведенні незаконного «референдуму» щодо підтримки «Акту про державну самостійність «ЛНР» на території одного з населених пунктів Білокуракинського району.

Під час проведення незаконного «референдуму» громадянка України виконувала функції «члена виборчої комісії», зокрема здійснювала облік осіб, які брали участь у «голосуванні», а також видавала бюлетені.

Враховуючи визнання своєї провини у вчиненні вказаного кримінального правопорушення, щире каяття, активне сприяння розкриттю злочину та викриття інших співучасників, між нею та прокурором укладено угоду про визнання винуватості.

Суд призначив жінці  покарання у вигляді 5 років позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання з випробуванням.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1861