Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.09.2019

Прокурор Луганської області подякував колективу за плідну працю на ниві зміцнення законності, захисту прав і свобод громадян, інтересів суспільства, оборони територіальної цілісності держави в найтяжчі часи для Луганщини та України.

Володимир Янко наголосив, що пишається високим професіоналізмом очолюваного ним колективу, який весь цей нелегкий час в умовах проведення АТО та ООС по відсічі російської агресії пліч-о-пліч продовжує сумлінно виконувати поставлені державою завдання. Також прокурор області переконаний, що колектив прокуратури регіону й надалі буде гідно виконувати покладені на нього обов’язки, захищаючи конституційні надбання українського народу та законність на Луганщині.

Наприкінці зустрічі Володимир Янко побажав усім успіхів, професійних здобутків, міцного здоров’я, щастя та добробуту!

 

Довідково: Володимир Янко віддав плідній праці в органах прокуратури понад 20 років свого життя. За цей час він пройшов шлях від старшого слідчого прокуратури до очільника обласних прокуратур, а останні 3 роки – керівника прокуратури Луганської області.

Володимир Михайлович учасник бойових дій в Афганістані, був залучений до проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, входив до складу сил і засобів об’єднаних сил для здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії РФ у Донецькій та Луганській областях.

Володимир Янко – кандидат юридичних наук, має почесне звання «Заслужений юрист України», нагороджений відомчими відзнаками «Подяка за сумлінну службу а органах прокуратури» І ступеня та «Почесний працівник прокуратури України», а також державними нагородами і медалями.

Відповідаючи на сучасний запит суспільства щодо реформування органів прокуратури України, Володимир Янко написав заяву про звільнення за власним бажанням та наказом Генерального прокурора з 10.09.2019 В. Янка звільнено з посади прокурора Луганської області.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2619